Beneficii apa alcalina

Beneficii apa alcalina

     Lucurile sunt simple. Corpul nostru functioneaza mai bine cand pH-ul sau e usor alcalin sau cel putin neutru. Cand in organism predomina aciditatea, sangele nu reuseste sa transporte suficient oxigen catre fiecare parte a corpului, in special catre creier. Alcalinitatea naturala a apei Perla Moldovei ajuta la neutralizarea efectelor aciditatii dietei si stilului de viata actual. O dieta predominant alcalina sprijina reducerea greutatii in exces si combate oboseala, protejeaza oasele si este un aliat al  sistemului imunitar. Sa luam pe rand cele trei mari beneficii ale consumului de apa alcalina Perla Moldovei:

1Hidrateaza

     Apa regleaza temperatura corpului, conduce nutrientii si oxigenul catre celule, usureaza munca rinichilor si a ficatului sprijinind eliminarea toxinelor. In plus, contribuie la dizolvarea mineralelor si a celorlalti nutrienti pentru a-i face accesibili organismului si previne constipatia. Hidratarea insuficienta compromite functia sangelui de transport a oxigenului catre creier si celelalte organe. In mod natural, corpul reduce turatia motoarelor sale, orientandu-se catre odihna si somn pentru ca nu mai are capacitatea de a lucra. Hidratarea adecvata porneste de la 1 litru de apa pentru fiecare 25 kg greutate corporala. Daca adaugam exercitii fizice, lucru in aer liber sau sarcini manuale cu grad crescut de dificultate, e nevoie de si mai multa apa.

Nu toate apele hidrateaza la fel. Un exemplu este reprezentat de bauturile carbogazoase, cu pH intre 2 si 3.5, extrem de acid, ce vor tinde sa produca si mai multa deshidratare. Apa necontaminata, alcalina si bogata in minerale este cea care hidrateaza in mod eficient. De retinut faptul ca apa alcalina Perla Moldovei are o putere de absorbtie in celule de trei ori mai mare decat o apa cu pH neutru (7), dand astfel o mana de ajutor functionarii optime a tuturor organelor din corp.

2Energizeaza

     Consumul de apa natural alcalina Perla Moldovei sprijina celulele in realizarea metabolismului complet, eliberandu-se astfel mai multa energie. Apa alcalina este o alegere sanatoasa si pentru cei care practica sport, intrucat sustine efortul fizic pentru o perioada mai indelungata.

Atunci cand ne antrenam, se produce acid lactic, acid piruvic si CO2, ce duc la scaderea pH-ului din muschi. Cu cat efortul este mai mare, cu atat mai mare este aciditatea din muschi, efectul fiind aparitia oboselii. Prin gradul ridicat de alcalinitate, apa Perla Moldovei sprijina restabilirea pH-ului celulelor din corp, fiind recomandata inaintea, in timpul si dupa fiecare exercitiu fizic.

3Detoxifica

     Apa natural alcalina Perla Moldovei neutralizeaza reziduurile acide din corp si le elimina. Curata celulele si tesuturile organismului. Ajuta si la detoxificarea pielii, hidratand-o si ajutand-o sa arate mai sanatoasa si robusta.

Cat priveste experienta deloc confortabila a arsurilor la stomac, a indigestiei si a refluxului, e bine de stiut faptul ca dieta predominant acida poate genera in timp o digestie defectuoasa, oboseala, tensiune arteriala ridicata, pierderea de masa osoasa si imbatranirea prematura. Consumul de apa alcalina Perla Moldovei ajuta in mod natural la reducerea senzatiilor de arsura la stomac, pornind de la cele cu frecventa ocazionala pana la episoadele mai severe de reflux acid.